Eerste AC45 kapseis van de week (video)

Altijd leuke actie met die snelle AC45 wingsail catamarans maar als het fout gaat hebben ze bijna altijd reddertjes nodig. Wij danken Larry Ellison (CEO Oracle) weeral voor zijn contributie in de zeilsport en het tonen hoe dat een AC45 kapseist in combinatie met een koprol.

Indien het weer een beetje mee zit in het winderige Cascais ben ik er zeker van dat het publiek vermaakt gaat worden tijdens de eerste World Series.

www.americascup.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: