Eerste AC45 kapseis van de week (video)

Altijd leuke actie met die snelle AC45 wingsail catamarans maar als het fout gaat hebben ze bijna altijd reddertjes nodig. Wij danken Larry Ellison (CEO Oracle) weeral voor zijn contributie in de zeilsport en het tonen hoe dat een AC45 kapseist in combinatie met een koprol.

Indien het weer een beetje mee zit in het winderige Cascais ben ik er zeker van dat het publiek vermaakt gaat worden tijdens de eerste World Series.

www.americascup.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: