Audi MedCup 2011 Circuit promo (video)

  • Author: Ice
    Date: wo, 15/06/2011 - 11:19
    Tags:

Vanavond de 'Twilight Race' weekbreker op de Oosterschelde vanuit Wemeldinge (NED), maar eerst even een voorsmaakje van wat crème de la crème uit onze zeilsport met de Audi MedCup 2011 Circuit Promo video. Aan alle watersport gerelateerde videoproductiehuizen en wedstrijdorganisaties, doe eens zoiets maken. Succes verzekerd bij de evenement- en botensponsors! Kost een beetje maar dan heb je ook wat.

Vandaag start in Marseille (FRA) de 2de regatta van het Audi MedCup 2011 circuit. De live uitzendingen kunnen rechtstreeks gevolgd worden via onze Sail TV player van 15 t/m 19 juni, telkens vanaf 13u CET.

Meer weten over het Audi MedCup circuit doe je hier: www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: