Audi MedCup 2011 Circuit promo (video)

  • Author: Ice
    Date: wo, 15/06/2011 - 11:19
    Tags:

Vanavond de 'Twilight Race' weekbreker op de Oosterschelde vanuit Wemeldinge (NED), maar eerst even een voorsmaakje van wat crème de la crème uit onze zeilsport met de Audi MedCup 2011 Circuit Promo video. Aan alle watersport gerelateerde videoproductiehuizen en wedstrijdorganisaties, doe eens zoiets maken. Succes verzekerd bij de evenement- en botensponsors! Kost een beetje maar dan heb je ook wat.

Vandaag start in Marseille (FRA) de 2de regatta van het Audi MedCup 2011 circuit. De live uitzendingen kunnen rechtstreeks gevolgd worden via onze Sail TV player van 15 t/m 19 juni, telkens vanaf 13u CET.

Meer weten over het Audi MedCup circuit doe je hier: www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: