Container wint Marseille Trophy

  • Author: Ice
    Date: di, 21/06/2011 - 11:30
    Tags:

ContainerDe mistral wind won de dagprijs maar het was de Duitse TP 52 'Container' die de Marseille Trophy, onderdeel van het Audi MedCup circuit, op zijn naam mag schrijven. Quantum Racing werd tweede. De beruchte noordwesten wind maakte het op de laatste wedstrijddag niet echt zeilbaar voor de haveningang van Marseille (FRA). De wedstrijdleiding was genoodzaakt de laatste manche niet te laten doorgaan wegens de slechte weersomstandigheden.

Audi MedCup overall resultaten na 2 trophy's:

1. Quantum Racing (US) 49 punten
2. Container (GER) 60 punten
3. Audi Azzurra (ITA) 69,5 punten
4. Synergy (RUS) 76,5 punten
5. Ran (SWE) 82 punten
6. Bribon (ESP) 85,5 punten
7. Audi Sailing – All4One (EUR) 101,5 punten
8. Gladiator (GBR) 132,5 punten

Meer: www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: