Container wint Marseille Trophy

  • Author: Ice
    Date: di, 21/06/2011 - 11:30
    Tags:

ContainerDe mistral wind won de dagprijs maar het was de Duitse TP 52 'Container' die de Marseille Trophy, onderdeel van het Audi MedCup circuit, op zijn naam mag schrijven. Quantum Racing werd tweede. De beruchte noordwesten wind maakte het op de laatste wedstrijddag niet echt zeilbaar voor de haveningang van Marseille (FRA). De wedstrijdleiding was genoodzaakt de laatste manche niet te laten doorgaan wegens de slechte weersomstandigheden.

Audi MedCup overall resultaten na 2 trophy's:

1. Quantum Racing (US) 49 punten
2. Container (GER) 60 punten
3. Audi Azzurra (ITA) 69,5 punten
4. Synergy (RUS) 76,5 punten
5. Ran (SWE) 82 punten
6. Bribon (ESP) 85,5 punten
7. Audi Sailing – All4One (EUR) 101,5 punten
8. Gladiator (GBR) 132,5 punten

Meer: www.medcup.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: