High Five voor Oracle Racing (HD Video)

High Five voor het Oracle Racing Team. Bruut gas op de plank met twee AC 45's catamarans in San Francisco Bay, een bijna kapseis, maar geen reddertjes nodig deze keer. Goed om te zien dat er nog extraordinaire rijke zeilers zijn die hun geld in snelle zeilboten pompen en er nog iets mee doen ook. En dit in plaats van ze te parkeren in een of andere Mediterraanse haven. Leun goed achterover op je bureaustoel en geniet van deze super video en dito muziek!

We danken Larry Ellison, CEO en medeoprichter van de softwaregigant Oracle, weeral voor zijn contributie in de door ons zo geliefde zeilsport.

Het moet gezegd zijn dat Ellison ook de eigenaar is van het op derde na grootste motorjacht in de wereld, de “Rising Sun”. Het motorjacht is zo'n 138 meter lang. (De een-na grootste jacht is de Platinum 160 meter lang van Sjeik Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. En de grootste is Eclipse 163,5 meter lang van Roman Abramovich).

www.oracleracing.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: