North Sea Regatta special op RTL 7 nu zaterdag

North Sea Regatta special op RTL 7Zaterdagmiddag om 15.30 uur zal een half uur durende North Sea Regatta special worden uitgezonden op RTL 7. Tussen al de tuinklus- en kookprogramma's gaan vele TV kijkers verbaasd opkijken van het zeilend geweld voor Scheveningen (NED). De Deltaweek deelnemers kunnen ook nagenieten, zij programmeren hun HD digicorders voor opname want Qua Media heeft een compilatie gemaakt van de vele uren materiaal die tijdens de North Sea Regatta werden gemaakt.

Met support van hoofdsponsor Delta Lloyd is het mogelijk geworden hiervan ook een speciaal te programma te maken wat op RTL zal worden uitgezonden.

www.nsr.nl
www.rtl.nl/experience/rtl7/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: