North Sea Regatta special op RTL 7 nu zaterdag

North Sea Regatta special op RTL 7Zaterdagmiddag om 15.30 uur zal een half uur durende North Sea Regatta special worden uitgezonden op RTL 7. Tussen al de tuinklus- en kookprogramma's gaan vele TV kijkers verbaasd opkijken van het zeilend geweld voor Scheveningen (NED). De Deltaweek deelnemers kunnen ook nagenieten, zij programmeren hun HD digicorders voor opname want Qua Media heeft een compilatie gemaakt van de vele uren materiaal die tijdens de North Sea Regatta werden gemaakt.

Met support van hoofdsponsor Delta Lloyd is het mogelijk geworden hiervan ook een speciaal te programma te maken wat op RTL zal worden uitgezonden.

www.nsr.nl
www.rtl.nl/experience/rtl7/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: