8 uren van de Oosterschelde ambieert 100 boten aan de start

8 uren van de OosterscheldeOp 3 September om 10.00 's ochtends wordt wederom de “8 uren van de Oosterschelde” gezeild. Het is een zogenaamde vrije baan wedstrijd, waarbij er op 4 verschillende plaatsen op de Oosterschelde gestart mag worden en het er om gaat om in 8 uur zo veel mogelijk zeemijlen te maken.

De 8 Uren Van De Oosterschelde is een unieke zeilwedstrijd voor ORC, IRC, ongemeten (en dualhanded). Bepaal zelf uw startplaats (De Val, Krabbekreek, Bergse Diepsluis of Sint-Annaland), daarna bepaalt u zelf hoe u de race wil winnen via de banen door het comité aangegeven, die men slechts 2x benutten.

Om 18.00 uur is voor Sint Annaland de gezamenlijke finish alwaar de schepen op feestelijke wijze onthaald worden. De winnaars worden berekend op handicap en zijn verschillende klassen ingedeeld.

WV Sint Annaland heeft dit jaar flink aan de organisatie van dit evenement getrokken en hoopte mede door een uitgebreid sociaal programma, dat uitmondt in een prachtig feest, het deelnemersaantal van ongeveer 60 naar 100 boten te tillen.

Inschrijven via de website www.8urenoosterschelde.nl of stuur direct een mail naar 8uur@wsv-sint-annaland.nl (graag vermelden met hoeveel personen u gebruikt wenst te maken van het buffet).

Voor alle deelnemers: Gratis overnachting in de jachthaven van
WSV Sint-Annaland van zaterdag op zondag.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: