13 Nederlandse teams naar het Europees Kampioenschap J/22

  • Author: Ice
    Date: do, 21/07/2011 - 09:27
    Tags:

Team ThuishavensVan 23 tot 26 juli zal in Duitsland het Europees Kampioenschap J-22 worden gezeild, tijdens de Travemünder Woche. Er strijden 30 teams uit o.a. Duitsland, Frankrijk en Nederland om de Europese titel. De J/22 klasse is een van de grootste en meest actieve kielboot klassen in Nederland en komt met maar liefst 13 teams naar het EK. Naast de J/22 Klasse zijn er tijdens de Travemünder Woche nog 28 internationaal erkende eenheidsklassen vertegenwoordigd.

Na een grondige voorbereiding is Team Thuishavens ook klaar voor de strijd. Eerder dit jaar behaalde Team Thuishavens nog een 4e plaats tijdens de North Sea Regatta voor de kust van Scheveningen. Team Thuishavens (NED 1600) bestaat uit Ivo Kok, Remco van den Berg en Gerrit Gortzak

www.travemuender-woche.com
www.j-22.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: