13 Nederlandse teams naar het Europees Kampioenschap J/22

  • Author: Ice
    Date: do, 21/07/2011 - 09:27
    Tags:

Team ThuishavensVan 23 tot 26 juli zal in Duitsland het Europees Kampioenschap J-22 worden gezeild, tijdens de Travemünder Woche. Er strijden 30 teams uit o.a. Duitsland, Frankrijk en Nederland om de Europese titel. De J/22 klasse is een van de grootste en meest actieve kielboot klassen in Nederland en komt met maar liefst 13 teams naar het EK. Naast de J/22 Klasse zijn er tijdens de Travemünder Woche nog 28 internationaal erkende eenheidsklassen vertegenwoordigd.

Na een grondige voorbereiding is Team Thuishavens ook klaar voor de strijd. Eerder dit jaar behaalde Team Thuishavens nog een 4e plaats tijdens de North Sea Regatta voor de kust van Scheveningen. Team Thuishavens (NED 1600) bestaat uit Ivo Kok, Remco van den Berg en Gerrit Gortzak

www.travemuender-woche.com
www.j-22.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: