Start Volvo Ocean Race nog minder dan 100 dagen! (Video)

Volvo Ocean Race 2011-12, minder dan 100 dagen zijn we verwijderd tot de start van de inport race in Alicante. In de video zie je de deelnemende teams bezig met hun laatste voorbereidingen.

De nieuwe VOR 70's van Abu Dhabi Ocean Racing met schipper Ian Walker en Groupama 4 met Franck Cammas die meedingen in de race van 2011-12 zullen voor het eerst hun spierballen tonen tijdens de Fastnet Race die start op 14 augustus.

www.volvooceanrace.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: