Start Volvo Ocean Race nog minder dan 100 dagen! (Video)

Volvo Ocean Race 2011-12, minder dan 100 dagen zijn we verwijderd tot de start van de inport race in Alicante. In de video zie je de deelnemende teams bezig met hun laatste voorbereidingen.

De nieuwe VOR 70's van Abu Dhabi Ocean Racing met schipper Ian Walker en Groupama 4 met Franck Cammas die meedingen in de race van 2011-12 zullen voor het eerst hun spierballen tonen tijdens de Fastnet Race die start op 14 augustus.

www.volvooceanrace.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: