Start Volvo Ocean Race nog minder dan 100 dagen! (Video)

Volvo Ocean Race 2011-12, minder dan 100 dagen zijn we verwijderd tot de start van de inport race in Alicante. In de video zie je de deelnemende teams bezig met hun laatste voorbereidingen.

De nieuwe VOR 70's van Abu Dhabi Ocean Racing met schipper Ian Walker en Groupama 4 met Franck Cammas die meedingen in de race van 2011-12 zullen voor het eerst hun spierballen tonen tijdens de Fastnet Race die start op 14 augustus.

www.volvooceanrace.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: