Wedstrijdkalender Grevelingencup winterserie bekend

Grevelingencup winterserieHeb je ook zo nagenoten van de Grevelingen Winter Cup 2010-2011? Ben je ook weer helemaal opgewarmd tijdens dit mooie voorjaar en de afgelopen zomermaanden? Dan is het weer tijd voor de voorbereidingen voor de Grevelingencup van de komende winter!

Net als voorgaande jaren zal de Grevelingen Winter Cup ook dit jaar een wedstrijdserie opzetten op het altijd zo mooie Grevelingenmeer. Ook dit jaar worden we verwelkomd door Marina Port Zelande als thuishaven voor de winter; en wederom biedt zij de mogelijkheid gratis(!) te overwinteren, mits er aan 3 van de 5 wedstrijden wordt deelgenomen. En ook zullen de vele vrijwilligers zich weer inzetten om een schitterend evenement te verzorgen.

Het wedstrijdprogramma:

24/25- September: Aanbreng weekend – Rond de Platen race
23- Oktober: Grevelingencup 1
20- November: Grevelingencup 2
18- December: Grevelingencup 3
15- Januari: Grevelingencup 4
12- Februari: Grevelingencup 5
18- Maart: Grevelingencup 6

Inschrijvingen voor de Winter Cup worden geaccepteerd vanaf 1 september; via de website www.grevelingencup.nl.

Tekst: Wouter Kop

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: