Carrie Howe, de enige zeilster in de 34ste America's Cup

Carrie HowCarrie Howe (USA) is niet alleen de enige zeilster in het Green Comm Racing team, ze is ook nog de enige vrouwelijk zeiler die deelneemt in de 34ste America's Cup. En wie kent Carrie Howe nu niet? Carrie won als lid van het Amerikaans Olympisch Yngling team 4 wereldtitels in de discipline matchracen en team racing. Zij behaalde in 2007 ook 6 eerste plaatsen in grote zeilevenementen, waaronder het Rolex Women’s International Keelboat Championship.

Carrie Howe ontdekte de zeilsport op de Great Lakes. Zij studeerde af in 2003 aan het Boston College, waar ze een diploma in Finance and Marketing behaalde.

We kennen Carrie Howe ook van Mbrands International waar zij in 2009 marketing manager werd voor de bekende zeilkleding fabrikant Magic Marine. Zij maakte destijds zelf ook uit van het Magic Marine zeilteam.

Recht na haar eerst dag zeilen bij Green Comm Racing vertelde ze over haar eerste impressies en gaf advies voor jonge zeilsters. Lees er alles over via: www.americascup.com/en/Teams/Green-Comm-Racing/Latest/Blog/2011/8/Carri…

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: