MOD 70 klasse European Tour preview (video)

De marketingmachine van de multihull MOD 70 klasse begint op kruissnelheid te komen. Met behulp van bovenstaande video geven ze alvast een voorsmaakje van de European Tour. Het eerste grote circuit met verschillende stops (8) in heel Europa start in september 2012. Het MOD 70 circuit gaat een super klasse worden als je het mij vraagt.

Dat de multihull MOD 70 klasse een zeer aantrekkelijke klasse gaat worden bewijst de media aandacht die ze krijgen want er blijkt een zeer grote fan basis te groeien voor deze nieuwe klasse, zowel in Frankrijk als ver daar buiten. Want geen geïnteresseerd publiek is geen media aandacht.

Ik zie dan ook de juiste namen die voor spannende races gaan zorgen al vroeg in de deelnemerslijst opduiken: Stève Ravussin (SUI) met 'Race for Water', Roland Jourdain (FRA) met ''Veolia Environnement', Michel Desjoyeaux (FRA) met 'Foncia' en Sébastien Josse (FRA) met 'Group Edmond de Rothshield'.

De MOD 70 klasse kan je ook al vroeger in actie zien tijdens de KRYS Ocean Race die start op 7 juli 2012. Deze MOD 70 race wordt georganiseerd in het kielzog van de eerste trans-Atlantische race in oostelijke richting. Toentertijd in 1866 gezeild door drie Amerikaanse schoeners, Vesta, Fleetwing en Henrietta.

www.multionedesign.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: