Nederlands kampioenschap Maxfun 25 preview

Nederlands kampioenschap Maxfun 25Komend weekeinde wordt er in Medemblik weer gestreden om het felbegeerde schaalmodel welke al sinds 2000 in de klasse circuleert. 15 teams hebben zich al aangemeld, en maken de boten klaar voor de strijd. Onder deze teams bevinden zich de trouwe Maxfun teams zoals de MXTC, 18+, Maxsolution, Maximizer,...

Dit jaar zijn er ook weer 4 nieuwe teams op het water te vinden. Deze teams hebben afgelopen wedstrijden al getoond voor ware verrassingen te kunnen zorgen en dus zijn de messen weer scherp gesneden! Zelfs ontwerper Maarten Voogd waagt zich weer met een ervaren team op het IJsselmeer in Medemblik in zijn gloednieuwe Maxfun.

De Maxfun klasse heeft afgelopen jaar een unieke introductieactie opgestart tijdens de Hiswa in Amsterdam. Hier werden 5 boten aangeboden voor een gering bedrag. Dit heeft ertoe geleid dat de klasse weer een aantal nieuwe teams heeft aangetrokken welke voor een relatief laag budget de evenementen konden meevaren, en bewezen is dat ze reële kansen maken op de bokaal komend weekeinde!
Er staat nog slechts één 2de hands Maxfun 25 te koop van deze 5, informeer hiernaar bij de klasse.

De organisatie kennende staat ons een prachtig weekeinde voor de boeg met goede wedstrijden maar ook met een gezellig diner, voorafgegaan met een steigerborrel natuurlijk.

Meer informatie www.maxfun25.com
Tekst: Jan-Pieter Botman

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: