Holland Regatta Club organiseert winterwedstrijden op Noordelijk IJsselmeer

Holland Regatta ClubEind 2010 namen een aantal enthousiaste watersportliefhebbers het initiatief om de Holland Regatta Club (HRC) op te richten. De Holland Regatta Club heeft als (enig) doel het op professionele wijze organiseren van zeilwedstrijden. De HRC heeft geen eigen locatie of clubhuis en heeft geen enkele commerciële doelstelling. De HRC is lid van het Watersportverbond.

Onder haar leden bevinden zich wedstrijdleiders, (Int) juryleden, professionele RIB bemanningen etc. Elk lid is verplicht, in zijn of haar expertise, een bijdrage te leveren aan de verschillende evenementen.
Inmiddels heeft de HRC al een aantal wedstrijden geleid: een Splash evenement een Business Cup en een baan op het DeltaLloyd ONK.

Voor de winter 2011/2012 gaat de HRC Winterwedstrijden organiseren vanuit Regatta Center Medemblik. Op dit moment wordt er op het Noordelijk IJsselmeer nog niet of nauwelijks gezeild in de winter, dit in tegenstelling tot Zeeland, Midden- en Zuid Nederland.

De Winterwedstrijden staan open voor kajuitzeiljachten en sportboten.

Het inschrijfgeld is inclusief een ligplaats in het Regatta Center of een staanplaats achter de hekken van het Regatta Center of het International Sailing Center.

De data voor seizoen 2011/12 zijn:
9 oktober 2011
6 november 2011
4 december 2011
5 februari 2012
4 maart 2012
8 april 2012

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: