Aankondiging 5de CR Trophy Blankenberge

CR Trophy BlankenbergeAlle CR zeilers te lande, verzamelt u op het water! Op zaterdag 10 september gaat te Blankenberge de 5de CR Trophy van start. Twee weekends lang (10, 11 en 17 september) wordt 3 dagen lang voor de kust van Blankenberge gestreden om de titel van CR Kampioen 2011.

De organisatoren beloven niet alleen een spetterend zeilfeest op het water met gevarieerde korte en lange banen, maar daarnaast ook de nodige ambiance op de wal: op zaterdag 10 september is er een heuse steigerbar en het evenement wordt op zaterdag 17 september feestelijk afgesloten met een gezellig feest en prijsuitreiking in de loods van zeilmakerij Wittevrongel.

Tijdens het evenement kan je bovendien gratis afmeren aan de steigers van de organiserende yachtclubs VNZ, RYCB en VVW Blankenberge, dus wat houdt jullie nog tegen?

Alle info, notice of race en een on-line inschrijvingstool vind je op www.blanksailing.be.

Labels

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: