IJspegel Trophy 2011-2012

IJspegel TrophyNa de natste zomer sinds een eeuw volgt vast een mooie herfst en winter. Kom dan zeilen in de stabiele omstandigheden tijdens de IJspegel serie in Scheveningen. Om de twee weken op zondag vanaf 16 oktober. Twee races per dag op het interessante Scheveningse water met stroom en golven maken het varen boeiend en een perfecte leerschool voor het zeilen op zee. En natuurlijk een perfecte voorbereiding voor de Rolex Commodores’ cup in Cowes.

Jachtclub Scheveningen organiseert deze serie al bijna 40 jaar vanuit de nu geheel vernieuwde haven. Na afloop een gezellige after- sail in de jachtclub en op dinsdagavond na de races een nabespreking en lezing door specialisten op zeilgebied. Schrijf je in of enthousiasmeer je schipper om in Scheveningen te zeilen. Het professionele wedstrijd comité legt perfecte banen uit die een uitdaging zijn voor elke recht geaarde wedstrijdzeiler en de gepassioneerde toerzeiler.

Meld je aan op de website www.ijspegel.com
Tot ziens in Scheveningen!

Wedstrijd data. 16 en 30 oktober, 13 en 27 november, 11december 2011, 29 januari, 12en 26 februari, 11 en 25 maart 2012. Start eerste wedstrijd 11.30 uur

Voor locatie en kernpunten zie: www.clubracer.be/wedstrijdkalender/ijspegel-trophy-winterserie

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: