ORC Sailor Services nu in zes talen en gratis inzage in alle meetbrieven

  • Author: Ice
    Date: ma, 16/01/2012 - 14:59

ORC Sailor ServicesHet Offshore Racing Congres (ORC) kondigt aan dat de toegang tot hun meetsysteem, ORC Sailor Services, vanaf 2012 al haar diensten nu in zes talen uitgeeft: Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Kroatisch en Grieks. Het Frans, Portugees en Japans zullen daar snel aan toegevoegd worden. Het ORC Sailor Services zal ook aan alle geregistreerde gebruikers gratis inzage geven in de bijna 20.000 ORC International en ORC Club meetbrieven die sinds 2009 uitgegeven zijn in meer dan 40 landen.

Nu het beta testen van het 2012 ORC VPP, uitgevoerd door het 'International Technical Committee', achter de rug is zullen vanaf nu ook alle test certificaten en kopieën gebruik maken van het nieuwe VPP.

Bruno Finzi, voorzitter van het ORC, ligt toe: "We're very pleased to offer these new features to the offshore racing community. "It furthers our mission to deliver the best rating system in the world to the largest audience in the most transparent and accessible manner possible."

Meer informatie over de ORC reglementen en evenementen vind je op www.orc.org en voor alles aangaande de ORC Sailor Services bezoek je www.orc.org/sailorservices/ .

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: