Quantum Key West 2012 actie

Quantum Key West 2012Terwijl wij hier in de lage landen vriestemperaturen trotseren zeilen ze in Florida de Quantum Key West van 15 tot 20 januari in zomerse temperaturen met een staalblauwe hemel en in dito racewater. Na drie dagen wedstrijd zien we de Nederlandse eigenaars of schippers al bovenaan in het klassement: Nico Poons (NED) met zijn Farr 40 Charisma en Bouwe Bekking (NED) met de GS 46 Antilope in IRC 3. Voor de thuisblijvers hebben we hieronder alvast enkele foto's van Ingrid Abery.

Quantum Key West 2012Farr 400

Meer foto's en alle uitslagen via: www.premiere-racing.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: