Quantum Key West 2012 actie

Quantum Key West 2012Terwijl wij hier in de lage landen vriestemperaturen trotseren zeilen ze in Florida de Quantum Key West van 15 tot 20 januari in zomerse temperaturen met een staalblauwe hemel en in dito racewater. Na drie dagen wedstrijd zien we de Nederlandse eigenaars of schippers al bovenaan in het klassement: Nico Poons (NED) met zijn Farr 40 Charisma en Bouwe Bekking (NED) met de GS 46 Antilope in IRC 3. Voor de thuisblijvers hebben we hieronder alvast enkele foto's van Ingrid Abery.

Quantum Key West 2012Farr 400

Meer foto's en alle uitslagen via: www.premiere-racing.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: