Kiwi 40FC (video)

  • Author: Ice
    Date: do, 19/01/2012 - 22:42

Oliver Dewar, de communicatie directeur van de Global Ocean Race, sprak met Lapo Ancillotti van BT Boats over de Kiwi 40FC, het nieuwe klasse 40 Farr ontwerp gebouwd door Hakes Marine in Wellington, Nieuw-Zeeland. Inclusief beelden van Michel Kleinjans' (BEL) "Roaring Forty 2" aan de leiding in de Normandy Channel Race en de Rolex Fastnet Race van 2011.

In bovenstaande video zie we ook Dave Rearick, schipper van de nieuwste Kiwi 40FC "Bodacious Dream", een proefvaart maken in Wellington.

Kiwi 40FCKiwi 40FC

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: