Nederland bereidt zich voor op de Commodores' Cup

Commodores' CupVan 21 t/m 28 juli zal in Cowes gezeild worden voor de prestigieuze Brewin Dolphin Commodores' Cup 2012. De Noordzeeclub is in samenwerking met een aantal enthousiaste zeilers uit Nederland of België (Benelux team) van plan om met één of meerdere teams van 3 boten aan dit kampioenschap voor landenteams deel te nemen.

Zijn er nog schippers of jachteigenaren die zich tot dit evenement aangetrokken voelen en in het onderstaande profiel passen, dan is het nog mogelijk om zich tot 31 januari 2012 , 24.00h voor de selectie van dit fantastische evenement aan te melden.

Commodores' Cup 2012 criteria

  • IRC rating binnen bandbreedte 1.020 en 1.230
  • bereid zijn om binnen een team van 3 geselecteerde boten te functioneren
  • verplichte selectie tijdens Stellendam van Uden Reco 21/22 april
  • Vuurschepenrace / North Sea Race 15/20 mei en de NSR 25/28 mei te Scheveningen
  • aanwezig op de teammeeting 1 februari 19.30, Jachtclub Scheveningen, Hellingweg, Den Haag

Voor verdere info en aanmelding johnvanderstarre@hotmail.com of wc@noordzeeclub.nl

Tekst: Erik van Vuuren
Lees ook de reacties via het forum: www.clubracer.be/zeilforum/threads/1619-Commodores-Cup-2012

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: