Grootse Winterserie Grevelingencup bijna van start

GrevelingencupNu de dagen korter worden, de temperatuur begint te zakken en de herfst meer en meer op de winter begint te lijken, is het tijd voor de winterwedstrijden van de Grevelingencup.

Met de openingswedstrijden op 21 oktober beginnen de vele deelnemende teams dit jaar opnieuw aan de strijd om de Grevelingencup. Verdeeld over de verschillende klasses wordt wederom om de prijzen gevochten.

In de ORC klasses wordt op het scherpst van de snede gevaren in up-wind en down-wind banen, zo ook in de eenheidsklasses j80 en 31.7. In de toer klasse wordt een parcours gevaren over het Grevelingenmeer en in de toer-S klasse wordt het parcours gevaren mét spinnaker, wat zorgt voor mooie koersen en interessante rakken.

Tekst: Wouter Kop

www.grevelingencup.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: