Ratings sportboten Antwerp Race

sportboten Antwerp RaceVolgens de laatste windvoorspelling van Fritz Buyl staat er zaterdag 13 oktober een WZW wind tot windkracht 4 beaufort vanaf Terneuzen. Op basis van deze voorspelling heeft Stijn Reunis, de grote CR baas, de ratings gemaakt voor de sportboten klasse. De gecorrigeerde tijd zal worden berekend uit de gevaren tijd te vermenigvuldigen met de TCF van de Antwerp Race sportboten 2012 en dit volgens de tabel in onderstaande PDF bijlage.

Deze ratings gelden gezien wind- en weersvoorspelling enkel voor de Antwerp Race editie 2012.

www.antwerprace.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: