Ratings sportboten Antwerp Race

sportboten Antwerp RaceVolgens de laatste windvoorspelling van Fritz Buyl staat er zaterdag 13 oktober een WZW wind tot windkracht 4 beaufort vanaf Terneuzen. Op basis van deze voorspelling heeft Stijn Reunis, de grote CR baas, de ratings gemaakt voor de sportboten klasse. De gecorrigeerde tijd zal worden berekend uit de gevaren tijd te vermenigvuldigen met de TCF van de Antwerp Race sportboten 2012 en dit volgens de tabel in onderstaande PDF bijlage.

Deze ratings gelden gezien wind- en weersvoorspelling enkel voor de Antwerp Race editie 2012.

www.antwerprace.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: