Ratings sportboten Antwerp Race

sportboten Antwerp RaceVolgens de laatste windvoorspelling van Fritz Buyl staat er zaterdag 13 oktober een WZW wind tot windkracht 4 beaufort vanaf Terneuzen. Op basis van deze voorspelling heeft Stijn Reunis, de grote CR baas, de ratings gemaakt voor de sportboten klasse. De gecorrigeerde tijd zal worden berekend uit de gevaren tijd te vermenigvuldigen met de TCF van de Antwerp Race sportboten 2012 en dit volgens de tabel in onderstaande PDF bijlage.

Deze ratings gelden gezien wind- en weersvoorspelling enkel voor de Antwerp Race editie 2012.

www.antwerprace.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: