Wat is BoatFinder?

BoatFinderOnlangs werd BoatFinder™ gelanceerd. Een nieuwe online marktplaats voor zeilboten, zeiljachten, bootonderdelen en tweedehands zeilen die de concurrentie aangaat met populaire boten verkoopsites in de Benelux.

Waarom Boatfinder?

Het is BoatFinder™ er om te doen het aanbieden van boten zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Geen oneindig in te vullen vakken maar snel en simpel een boot te koop plaatsen die men eventueel nog extra kan promoten.

Deze extra promotie mogelijkheid is niet gratis maar blijkt wel de gewenste verkoopeffecten te hebben. Een 'aanbevolen' advertentie wordt zo'n 20 keer beter bekeken. Uit intern onderzoek is gebleken dat er wel degelijk ruimte is voor soortgelijke websites, zolang ze zich maar onderscheiden van de andere.
BoatFinder™ doet dit omdat er een niche segment wordt aangeboden waarin men vooral op zoek is naar snelle en sportieve zeilboten. Het aanbod maakt BoatFinder dus uniek en men hoeft na een succesvolle verkoop geen commissie af te staan zoals andere verkoop websites dat wel doen.

Eenvoud en gebruiksgemak, extra promotiemogelijkheden, het aanbieden van een uniek nichesegment, het aanbod van tweedehands zeilen en bootonderdelen dit alles onderscheidt BoatFinder van alle andere verkoop websites.

Gratis promotie

Om haar nieuwe gebruikers zoveel mogelijk tegemoet te komen biedt BoatFinder tijdens de lancering de extra promotiemogelijkheden 'aanbevolen' gratis aan.

UPDATE 10/1/2019:

We hebben BoatFinder van de grond af opnieuw ontwikkeld en de nieuwe volledig marketing geautomatiseerde marktplaats voor boten te koop is BoatZilla geworden.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: