Winterserie Drimmelen trekt One Design klassen aan

Winterserie DrimmelenNa het weekend heerlijk te hebben gedoucht van Breskens tot Antwerpen tijdens de Antwerp Race (wat blijft dit toch een lekkere pot, en wat hebben we plezier gehad) gaan we al weer snel onderweg naar de winter. Zo ook in het zuiden van Nederland. De Winterserie Drimmelen gaat haar 37ste editie in en ziet na de vernieuwde opzet het veld nog elk jaar groeien.

Komende winter zien we toch een zeer opmerkelijke move. Er zijn op dit moment een tiental J22 eigenaren die de lijn gaan bevolken op 28 oktober. Tel daar bij op de vloot van Cork1720 die inmiddels ook met tien stuks mee doet en we kunnen vragen of Café Brakeboer een vestiging gaat openen in Drimmelen.

In de ORC en vrije jongens de bekende boten en ook weer een aantal nieuwe boten. Het blijkt toch een lekkere combi te zijn om een rondje serieus te racen en hierna lekker de versnaperingen te pakken en bij te kletsen over van alles en nog wat.

Het wedstrijd comite onder leiding van John Damen, de Dortse reddingsbrigade en zelfs Rijkwaterstaat hebben samen met de organisatie van WSV Biesbosch weer een evenement van formaat in de planning. Samen met de organisatie van de Grevelingencup zijn de datums afgestemd en sluit de serie aan op de Hans Horrevoets Memorial die de zondag vooraf gevaren wordt. Het past allemaal mooi in elkaar en deelnemers kunnen vooraf alvast een rondje verkennen.

De aanmeldingen op zaterdag en zondag en inschrijvingen zijn nog welkom indien u dat nog niet heeft gedaan op www.wsvbiesbosch.nl

Tot zondag 28 oktober, wij hebben er zin in

Team winterwedstrijden Drimmelen,
Tjerk Van Loenhout

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: