SpeedDream: een droom wordt werkelijkheid

SpeedDream'SpeedDream' is nu werkelijkheid. De wannabe snelste zeilboot ter wereld heeft haar eerste zeiltest achter de rug. De SpeedDream monohull zeilde op de eerste dag al anderhalve keer sneller dan de wind, dit cijfer ziet er alvast veelbelovend uit.

Meer foto's: www.facebook.com/speeddream
Meer wetenschap: http://speeddreamblog.blogspot.be/

Lees ook:
www.clubracer.be/2010/3/6/speeddream-quest-voor-snelste-monohull
www.clubracer.be/2012/9/22/speeddream-prototype-te-water

Foto © Brian Hancock

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: