Ocean Racing #35

  • Author: Ice
    Date: di, 23/10/2012 - 11:49

Vendée GlobeHet gratis digitaal magazine Ocean Racing #35 is uit. De oktober/november editie pakt uit met 26 pagina grote special over de Vendée Globe. Van pagina 54 to 55 lees je een artikel over de gezeilde Commodores' Cup met een foto van de Nederlandse boot Xcentric Ripper.

www.ocean-racing.net

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: