Ocean Racing #35

  • Author: Ice
    Date: di, 23/10/2012 - 11:49

Vendée GlobeHet gratis digitaal magazine Ocean Racing #35 is uit. De oktober/november editie pakt uit met 26 pagina grote special over de Vendée Globe. Van pagina 54 to 55 lees je een artikel over de gezeilde Commodores' Cup met een foto van de Nederlandse boot Xcentric Ripper.

www.ocean-racing.net

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: