Bach Yachting biedt yachtcharter aan op Swan 57

Swan 57Bach Yachting Sailing Experiences biedt voor het 2012-2013 winter seizoen exclusieve yacht charters aan op de Nautor Swan 57 Bachatelle. Met Bachatelle kunt u actief mee zeilen tijdens regatta´s in de Caribbean. Voile de St Barths, Heineken Regatta, Antigua race week zijn enkele van de bekende regatta's waaraan deelgenomen zal worden.

De Bachatelle crew kan voor u een op maat gemaakt programma samenstellen.

Mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld om met ervaren Whitbread zeilers te trainen voor een regatta, of mijlen-opbouw tijdens een Oceaanoversteek, of te genieten van een cruise door de paradijselijke Caribische wateren.

Het schip biedt comfortabel plaats aan 6 tot 8 gasten, naast de 2 koppige ervaren crew.

Voor meer informatie kijk op www.swan57charter.com of neem contact op met:
Bach Yachting Sailing Experiences
Vooroever 5
1671 SG Medemblik
Tel: +31 227 570035

Charterprijs vanaf € 750 per persoon per week.

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: