Destopnews 2012-43

  • Author: Ice
    Date: do, 25/10/2012 - 12:02

Uw wekelijkse zeilnieuws update gebracht door Sebastien Destremau.

Deze week:

1. Yi Sun-Sin Cup International Yacht Race - Korea
2. Coastal Classic - Auckland
3. Extreme Sailing Series - Nice
4. Some of the Vendée Globe's adventurers -- France

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: