Emile Versluys wint finalereeks Q-Cup

Emile VersluysHet Q-cup circuit 2012 zit er weeral op! Het was een circuit met heel veel enthousiaste deelnemers die vooral hun sterkte moesten tonen met weinig wind! Drie keer hebben de jonge zeilers geen geldige reeks gehad omwille van de weersomstandigheden maar dat hebben we nu eenmaal niet in de hand met de zeilsport.

De finale werd spetterend afgesloten met 49 deelnemers! Dankzij een prima organisatie van de club werd dit een groot succes!

Emile Versluys van VVW Inside won de finalereeks en ook het volledige klassement! Hij kreeg van de hoofdsponsor een wedstrijd optimist cadeau om 1 jaar lang mee te zeilen!

Dikke proficiat Emile en veel succes met je verdere zeilcarrière!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: