Gratis een ready-to-race Flying Dutchman ter beschikking

Flying DutchmanDe Nederlandse Flying Dutchman Organisatie (NFDO) heeft een competitieve, ready-to-race FD beschikbaar voor deelname aan wedstrijden. De boot wordt beschikbaar gesteld aan een potentieel FD-team voor het seizoen 2013 en dus kunt mogelijk u, in 2013 een heel seizoen beschikken over een echte racemachine en deelnemen aan nationale en zelfs internationale wedstrijden!

Hoe werkt het?

  • Een team (dus stuurman en bemanning) kan zich melden bij het bestuur (zie hieronder). Uit de aangemelde teams kiest het bestuur een geschikt FD-team, welke de promoboot krijgt toegewezen.
  • Inschrijving staat open voor een team van jong tot oud die met een FD kan wedstrijdzeilen. Natuurlijk worden de fijne kneepjes van het optuigen en zeilen in een FD door enthousiaste leden aan u overgedragen.
  • Het team is in staat om minimaal aan 5 wedstrijden van de NFDO-wedstrijdkalender 2013 deel te nemen.
  • de boot wordt voor 1 seizoen ter beschikking* gesteld aan een team. Tijdens of na dat seizoen heeft het team de mogelijkheid de boot te kopen van de NFDO. Anders wordt de boot na het seizoen ingeleverd en komt de boot beschikbaar voor een nieuw team. (* de boot blijft eigendom van de NFDO en kan altijd voor promotionele zaken ingezet worden)
  • De boot en wegtrailer worden ter beschikking gesteld inclusief verzekering.

Door het team dient geregeld te worden: binnenstalling, vervoer van en naar de wedstrijden/stalling en het inschrijfgeld van de wedstrijden waaraan deelgenomen wordt. Beide team-leden dienen NFDO-lid te worden (euro 35;-- p.p). Ook het lidmaatschap van een bij het Watersportverbond aangesloten vereniging (i.v.m. de verplichte startlicentie) is voor rekening van het team.

www.sailfd.com

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: