Evi Van Acker wint Nationale Trofee voor Sportverdienste 2012

Evi Van AckerDe Nationale Trofee voor Sportverdienste is een prestigieuze prijs, die maar één keer in een carrière kan gewonnen worden. Het is een erkenning voor de prestaties van zeilster Evi Van Acker in 2012 en de vorige jaren. Namelijk drie Europese titels, een tweede plaats op het WK in 2011 en een bronzen medaille op de Olympische Spelen in Londen. Deze avond (dinsdag 20 november) is Evi trouwens te gast in het VRT programma Café Corsari.

www.een.be/programmas/cafe-corsari

De Nationale Trofee voor Sportverdienste is een jaarlijkse Belgische onderscheiding die sinds 1928 uitgereikt wordt aan een bijzonder verdienstelijke sporter of sportploeg. De Trofee wordt uitgereikt door een jury van ex-sportkampioenen, onder voorzitterschap van de burgemeester van Brussel.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationale_trofee_voor_sportverdienste

Foto © Belga

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: