Geen wapenstilstand op de eerste voorronde van de Mini-J winterserie

Mini-J winterserieOp 11 november 2012 ging de eerste voorronde van de MINI-J winterserie door. In de haven van Brugge streden 3 teams om een plaats voor de halve finale. De weersomstandigheden waren “voor de tijd van het jaar” uitermate goed, maar er mocht toch wat meer wind zijn.

Door de wedstrijdleiding kon een goed baantje uitgelegd worden, kort bij de wal en publiek, waardoor we 11 intense up & down races konden varen. Ondanks een paar “roerprobleempjes” kon iedereen voldoende races varen om tot een korrekt eindresultaat te komen.

Het werd een spannende wedstrijd waarbij het team “Tintamare” (Mario Colombie, Christel Cracco en Jan Alleman) het met 1 puntje won voor de “Thuisploeg” (Matthy Labeur, Kurt Deruwe en Piet Van Damme). Op de 3° plaats eindigde het team “Die Swaene”. (Jean-Marie Bolle, Philippe Mussche en Jan Mussche)

Individueel was Jan Alleman de beste voor Piet Van Damme, Matthy Labeur ex aequo met Mario Colombie.

De volgende voorronde gaat door op 9 december 2012 en voor deze mache kunnen er nog 3 teams inschrijven.

Onderaan dit bericht vindt u de uitslag van Voorronde 1.

Voor de derde voorronde op 13/01/2013 zijn er al 3 sterke teams ingeschreven en zoeken we nog 1 team.

Gelieve u hiervoor aan te melden bij piet.van.damme@telenet.be of +32477286102

Tekst: Piet Van Damme

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: