First 31.7 klasse lanceert nieuwe website

First 31.7 website8 jaar geleden is de First 31.7 eenheidsklasse opgericht en van start gegaan met eenvoudige website. Medio november is wat dat betreft het roer volledig omgegaan. De klasse organisatie heeft een nieuwe website laten vervaardigen die zoals dat heet "full responsive is.

De nieuwe website komt nu niet alleen op de computer maar automatisch ook op alle mobiele apparaten als smartphones en tablets optimaal tot z’n recht.

Ook maakt de site beter gebruik van de social media mogelijkheden zoals Facebook http://www.facebook.com/pages/First-317-Klasse/120098221370570 en twitter www.twitter.com/first317klasse

Tijdens wedstrijden zijn er vele mooie foto's en video's gemaakt. Ook dit beeldmateriaal is nu beter tot zijn recht.

Zowel het bestuur als leden maar ook schippers en de bemanningsleden of fans hebben nu betere mogelijkheden om met elkaar de online interactie te zoeken.

www.first317.nl

Sportieve groeten,
Jan Sanders
Voorzitter First 31.7 klasse

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: