Zeilrace & Rally 2013 van Scheveningen naar Cork

Zeilrace & RallyBent u enthousiast zeezeiler en houdt u van het verleggen van uw grenzen? Op 13 juli 2013 start de fantastische zeezeilwedstrijd en toertocht naar Cork (zuid Ierland). Deelname is mogelijk voor schepen in IRC en ORC klasse en voor ongemeten schepen in de toerklasse.

De baanlengte is circa 570 zeemijl. Een unieke kans om met uw bemanning nieuwe kusten te verkennen en onderwijl de spanning van een wedstrijd te ervaren.

Informatieavond
Goede voorbereiding is essentieel. Daarom nodigt het organisatiecomité ZeilRace-Rally (ZRR) u uit voor een informatieavond op 14 december 2012 in de jachtclub van de KNZ&RV te Muiden. Er is dan alle ruimte voor het stellen van vragen en u ontvangt informatie over:

  • De wedstrijd- en toertochtbepalingen
  • Eisen waaraan schip en bemanning moet voldoen
  • Activiteiten voor, tijdens en na de wedstrijd

Aanvang
17:30 uur drankje en schippersmaal (aanmelden via de site)
19:30 uur voorlichting en vragen

Heeft u specifieke vragen, maar bent u niet in de gelegenheid om te komen, dan kunt u uw vragen ook stellen via de site.

De stichting Zeilrace en Rally heeft een lange traditie in het organiseren van dit soort evenementen naar onder andere Vilamoura, Lagos, Lissabon, Horta(Azoren), Gijon, La Rochelle, Cork, Le Crouesty en Brest.

De stichting Zeilrace en Rally streeft ernaar het lange- afstandzeilen te bevorderen, goed voorbereid en verantwoord. Zij krijgt hierbij ondersteuning van de Noordzeeclub (Klasse organisatie Scherpe Kajuitjachten) en de Jachtclub Scheveningen.

Voor uitgebreide informatie en inschrijvingen ga naar www.zeilrace-rally.nl

De Notice of Race vind je als eerste op ClubRacer onderaan in de bijlage.

Tekst: Wout Meijer, Voorzitter stichting Zeilrace en Rally

Cork

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: