Vestas SailRocket doet 68,01 knopen!

Vestas SailRocketDe snelheidsrecords met de Vestas SailRocket 2 blijven zich opstapelen. Bij 29-31 knopen wind (TWS) piekte de Vestas SailRocket 68,01 knopen gedurende 1 seconde en 65,45 knopen gemiddeld over een run van 500 meter.

Projectleider en piloot Paul Larsen is sprakeloos op zijn blog en laat de foto's spreken.

Het snelheidsmonster doet zijn dingHet snelheidsmonster doet zijn ding

Paul Larsen en Malcom Barsley startte het SailRocket project 11 jaar geledenPaul Larsen en Malcolm Barnsley startten het SailRocket project 11 jaar geleden

Meer: http://sailrocket.com/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: