Vestas SailRocket doet 68,01 knopen!

Vestas SailRocketDe snelheidsrecords met de Vestas SailRocket 2 blijven zich opstapelen. Bij 29-31 knopen wind (TWS) piekte de Vestas SailRocket 68,01 knopen gedurende 1 seconde en 65,45 knopen gemiddeld over een run van 500 meter.

Projectleider en piloot Paul Larsen is sprakeloos op zijn blog en laat de foto's spreken.

Het snelheidsmonster doet zijn dingHet snelheidsmonster doet zijn ding

Paul Larsen en Malcom Barsley startte het SailRocket project 11 jaar geledenPaul Larsen en Malcolm Barnsley startten het SailRocket project 11 jaar geleden

Meer: http://sailrocket.com/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: