Hein Ruyten Trofee 2013 promotie

Op 27, 28 en 29 oktober 2012 vond in Langweer de Hein Ruyten Trofee plaats, een zeilevenement van de Yngling klasse. Dit wordt een jaarlijks terugkerend evenement ter bevordering van het jeugd zeilen in Nederland. Ter promotie van de 2013 editie zijn er 2 films gemaakt.

Volgend jaar is de Hein Ruyten Trofee op 25,26 en 27 oktober 2013, en ook dan kun je weer boten huren!

www.nationaaljeugdzeilplan.nl
www.yngling.nl

Promotie nationaal jeugdzeilplan:

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: