Win 4 Speedlink sluitingen van Wichard

 • Author: Ice
  Date: zo, 16/12/2012 - 18:35
  Tags:

Speedlink Wichard sluitingGoede lichtgewicht sluitingen aan vallen en spinnaker schoten zijn een must voor een goede boothandeling en om je voordekker gelukkig te houden. De nieuwe Speedlink trigger snap shakles zijn specifiek bedoeld voor handelingen op het voordek. De Speedlink sluitingen werden in 2012 door Wichard ontwikkeld voor spinnaker manoeuvres op race zeiljachten.

Lichtgewicht
De Speedlink sluitingen werden met behulp van speciale analytische software zeer geoptimaliseerd ontworpen. De vorm, uitsnijdingen en profiel maken de sluitingen extreem licht en geven de beste sterkte / gewicht verhouding.

Modern ontwerp
Volgens Wichard biedt de Speedlink modellen lijn één van de modernste en efficiëntste sluitingen die er verkrijgbaar zijn.

 • Het speciale oppervlak van de wartel voorkomt overmatige slijtage van de schoten of vallen
 • Het totale ontwerp voorkomt het vastlopen van de lijnen

Voor efficiënte boothandeling

 • Eenvoudig te openen: De Speedlink sluitingen zijn gemakkelijk te openen onder hoge belasting met behulp van de release fid waarin zelfs de dikste wijsvinger zijn weg vindt.
 • Beveiligde vergrendeling: de speciale vorm van de grendel reduceert traagheid en voorkomt onbedoeld openen bij het slaan tegen een hard voorwerp.

De Speedlink wordt gesmeed in HR roestvrij staalt.

Win een set van 4 Speedlink Triggers t.w.v. € 557,-
ClubRacer mag ter ere van haar tienjarige bestaan één voordekker en/of bemanning gelukkig maken met een set van 4 Speedlink sluitingen (2652) en een passende spike (10302).

De te winnen sluitingen zijn geschikt voor een zeiljachten tussen de 35 en 45 voet en met de set kun je een dubbel set spinnaker schoten uitrusten. De werkbelasting is 1440 kg.

Vraag: Wat weegt één Speedlink sluiting (2652)?

Stuur het antwoord met vermelding van uw naam en adresgegevens onder vermelding van WICHARD SPEEDLINK naar prijsvraag@clubracer.be

Vergeet ook niet de ClubRacer Facebook pagina leuk te vinden: www.facebook.com/clubracer
Dit is de enige voorwaarde tot deelname en zo blijft u ook automatisch op de hoogte van het ClubRacer zeilnieuws en haar prijsvragen.

Een schuldige hand zal op 31 december 2012 een random winnaar kiezen uit de juiste antwoorden.

Labels

Auteur:

 • Ice

  Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: