Watersportverbond organiseert meting top 10 ergenissen in de watersport

Samen naar een veiliger sportklimaatHet Nederlandse Watersportverbond participeert in het programma 'Samen naar een veiliger sportklimaat'. Een van de onderdelen van dit programma is een 'top 10 ergernissen meting'. Wilt u deze enquête invullen, zodat de ergernissen in de watersport worden aangepakt.

Het programma ‘Naar een veiliger sportklimaat’ is opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom sport aan te pakken. Dit programma wordt uitgevoerd door de sportbonden en NOC*NSF (met KNVB, KNHB en NOC*NSF als voortrekkers) en heeft de steun van het ministerie van VWS, het ministerie van Veiligheid en Justitie, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de MOgroep.

Enquête invullen
Wij nodigen u uit om de enquête in te vullen. De enquête duurt ongeveer 10 minuten en is bedoeld voor iedereen in en rondom het wedstrijdveld. Alle sporters, wedstrijdleiders, juryleden, umpires, rescue’s, ouders, bestuurders, toeschouwers, etc. worden daarom uitgenodigd de enquête in te vullen.

Deze enquête kan en mag ook ingevuld worden door Belgische zeilers die in Nederland wedstrijden zeilen.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: