Out of Office

  • Author: Kat
    Date: ma, 24/12/2012 - 12:27

Omdat jullie toch allemaal onderuit gezakt en volgegeten aan de kerst-en nieuwjaarstafel zitten en er van zeilen dus weinig in huis komt gaat de redactie er een aantal dagen tussenuit. Tenzij de wereld alsnog zou vergaan, een tzunami de Noordzeekust bereikt of één of andere zeillegende onverwacht iets onverwachts doet mag je ons terug verwachten op 2 januari. Geef er ondertussen een lap op. Tot volgend jaar!

Wenskaart door RuttDesign.

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: