Ben Ainslie tot ridder geslagen door koningin Elizabeth

Ben AinslieBen Ainslie, we zien hem misschien niet als Lancelot die het tegen draken op neemt, en neen ze hebben hem niet pijn gedaan! Maar Ben Ainslie staat wel mee tussen grootheden als David Bowie (had 2 verschillende kleuren van ogen en kon ook wat zingen), Charlie Chaplin (liep nogal raar rond en werd daarvoor goed betaald), Winston Churchill (heeft de UK wat geholpen tijdens den oorlog), Sean Connery (ook bekend als James Bond), Sir Francis Drake (heeft de Spaanse Armada lichtjes gekelderd), Alec Guinness (nee niet van het bier maar wel Obi-Wan Kenobi!).

Wat 4 gouden medailles al niet kunnen doen om op een felbegeerd lijstje te staan. Je zou al voor minder met een Engelse vlag gaan rondvaren na de olympische spelen...

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: