49er zeilteam Hoeffnagel-Sprij wil naar Rio

Remco Hoeffnagel en Rob SprijDe Olympische Spelen van 2012 zijn achter de rug. Voor Nederland was het een geslaagde Olympiade, alleen zonder deelname in de 49er klasse. In Rio de Janeiro 2016 wil het jonge ambitieuze Hoeffnagel-Sprij Sailing Team, bestaande uit Remco Hoeffnagel en Rob Sprij, dit veranderen. Zij zijn nu een campagne gestart met als focus deelname in de 49er in RIO voor Nederland.

Hun campagne wordt in deze tijd van crisis alleen nog niet ondersteund door grote sponsors en zijn nog niet in bezit van een NOC-NSF status. Toch worden ze gesteund door de bijdrage van vrienden, het zogeheten crowdfunding, en hebben hun campagne gestart om zo een volgende stap naar hun uiteindelijk doel te maken.

Een recente video geeft een mooie indruk van hun dans op de 49er:

www.hoeffnagel-sprij.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: