De Valkenklasse is op jacht naar zeiltalent

TalentenjachtWil jij gedurende het seizoen 2013 kennis maken met de sportieve en gezellig Valkenklasse en deelnemen aan zeilwedstrijden in West en Noord Nederland? Dan is dit je kans, de Valkenklasse organisatie stelt het “Talentenjacht” beschikbaar!

Valk 791 is een snel schip met moderne tuigage en inrichting. Wedstrijdzeilen in de valk betekend op hoog niveau sportief zeilen in velden met geroutineerde zeilers. De Valk is met zijn spinnaker, trapeze en zijn snelle en wendbare karakter een lust om in te zeilen.
In 2012 heeft het Talentenjacht met als bemanning Madelien Regeer en Rutger Bosland mooie resultaten gehaald. Zij zijn 5e in West geworden in een veld van ruim 60 Valken in het jaarprijs klassement en op de Nederlandse Kampioenschappen als 15e geëindigd. Op de website valkenklasse.nl zijn diverse verslagen van hen te lezen.

Rutger en Madelien zullen samen met het bestuur, nieuwe talenten wegwijs maken in het Talentenjacht zodat mee wordt gezeild op hoog niveau en aansluiting wordt gevonden bij de gezelligheid van de Valkenklasse.

Voor meer informatie en de voorwaarden www.valkenklasse.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: