Wijzigingen Regels voor Wedstrijdzeilen 2013-1016 door Roy Van Aller

  • Author: Yan T.
    Date: vr, 07/12/2012 - 21:14

Regels voor Wedstrijdzeilen 2013-1016Elke 4 jaar worden Regels voor Wedstrijdzeilen herzien en aangepast. Op zaterdag 12 januari kan je tussen 14 en 18u in het KLYC clubhuis te Antwerpen een toelichting bijwonen betreft de nieuwe wedstrijdreglementen die van toepassing zullen zijn vanaf 1 januari 2013. De specialist van dienst die het geheel met veel animatie zal uitleggen is National Race Officer Roy Van Aller.

Voor wie?
Deze uiteenzetting zal open staan voor zowel de beginnend wedstrijd zeiler als de doorwinterde (bijna) volleerde rot in het vak die vervelende tijd bij het protest comité wil vermijden. Roy rekent op vele vragen uit het publiek, dus als je met iets zit, en je wil nu eindelijk eens het juiste antwoord... Dit is het moment!

De inschrijving is gratis voor KLYC clubleden en kost slechts €5 voor niet clubleden. Er is plek voor 25 personen, en inschrijven kan via de KLYC site: www.klyc.be/inschrijven/rules-of-sailing-isaf

Roy Van Aller belooft er een toegankelijke, informatieve en animerende uiteenzetting van te maken. En toegankelijk voor zowel de huidige als de pas beginnende wedstrijdzeiler. Roy rekent ook op vele vragen uit het publiek. Die kun je al op voorhand stellen op het deelnameformulier.

Wie is Roy van Aller?
Navigator en tacticus bij wedstrijden op zee: Fastnet races, Sardinia Cups, Bermuda race, Admirals Cup, Onion Patch, Cowes Week, RORC Channel races.
National Race Officer: Breskens Sailing Weekend, North Sea Race, Dragon Cold Cup, Delta Week, Cork Week.

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: