Alex Thomson doet het weer op zijn kiel

  • Author: Ice
    Date: wo, 01/02/2012 - 15:02

Men nemen een acht ton carbon zeiljacht, een 255 pk sterke jetski, 45 jaar zeilervaring en ne zotte kerel in een pak van Hugo Boss. Alex Thomson gaat weer voor 'The Keel Walk'. Leuke pr stunt! Weer eens iets anders dan al die gebroken masten en gedelamineerde VO70 rompen die zo nodig heel hard in de belangstelling willen staan.

www.alexthomsonracing.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: