Alex Thomson doet het weer op zijn kiel

  • Author: Ice
    Date: wo, 01/02/2012 - 15:02

Men nemen een acht ton carbon zeiljacht, een 255 pk sterke jetski, 45 jaar zeilervaring en ne zotte kerel in een pak van Hugo Boss. Alex Thomson gaat weer voor 'The Keel Walk'. Leuke pr stunt! Weer eens iets anders dan al die gebroken masten en gedelamineerde VO70 rompen die zo nodig heel hard in de belangstelling willen staan.

www.alexthomsonracing.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: