Alex Thomson doet het weer op zijn kiel

  • Author: Ice
    Date: wo, 01/02/2012 - 15:02

Men nemen een acht ton carbon zeiljacht, een 255 pk sterke jetski, 45 jaar zeilervaring en ne zotte kerel in een pak van Hugo Boss. Alex Thomson gaat weer voor 'The Keel Walk'. Leuke pr stunt! Weer eens iets anders dan al die gebroken masten en gedelamineerde VO70 rompen die zo nodig heel hard in de belangstelling willen staan.

www.alexthomsonracing.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: