Lancering 5 Nations Cup op de Belgian Boat Show 2010

5 Nations CupDe bestuurders van de Belgian Dragon Association nodigen u graag uit voor de lancering van de 5 Nations Cup. Een reeks van 18 zeilwedstrijden in België, Nederland, Frankrijk, Engeland en Ierland. Waarbij o.a het Open Belgisch Kampioenschap Draak, de Gold Cup en meerdere Grand Prix's.

Het Belgische Draakteam met de beste over-all score kan deze unieke cup winnen en de eer die ermee gepaard gaat. Er is ook een junior en landen-cup voorzien. We geven u graag meer informatie op de stand van de Belgian Dragon Association op de Belgian Boat Show, stand 4400, Hal 4.

Wanneer?
De voorstelling van de 5 Nations Cup zal plaatshebben op vrijdag 17 februari 2012 om 21u.00. www.belgiandragons.be Tekst: Pit De Jonge / Ship to Shore

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: