St Maarten Heineken Regatta promo 2012

Nog minder dan 3 weken te gaan voor de winterwedstrijd onder de winterwedstrijden. Op 1 maart start de jaarlijkse St Maarten Heineken Regatta met 141 deelnemers. Op de inschrijvingslijst zien we een bonte verzameling Grand Prix racers, tijdloze klassiekers, gepimpte cruisers en de alom vertegenwoordigde charter jachten. De grootste deelnemer in de big-boat klasse is de Swan 100 'Virago'.

Voor een voorsmaak van het zeil- en bierfeest dat ons binnen een paar weken te wachten staat kan je alvast naar bovenstaande promofilm kijken.

De promofilm werd gemaakt door Anton van de Koppel die dit jaar van de St Maarten Heineken Regatta ook een uitzending maakt voor ESPN, Eurosport en RTL 7.

www.heinekenregatta.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: