Predictwind introduceert iPhone en Android app

PredictwindPredictwind heeft deze week haar nieuwe iPhone en Android app gelanceerd die wind- en weersvoorspellingen letterlijk en figuurlijk tot in je broekzak brengt. De nieuwe iPhone en Android app maakt het mogelijk om ook op kleine (sport) zeilboten weerberichten te ontvangen want deze hebben meestal geen radio of vhf-marifoon aan boord.

Predictwind werd in 2003 en 2007 gebruikt door het Zwitserse zeilteam Alinghi om de America's cup te winnen en is in de loop der jaren een zeer populaire digitale voorspeller van wind geworden voor racers en recreatieve zeilers.

Het ClubRacer zeilteam en de redactie gebruikt deze iPhone app al enkele maanden en gaat waarschijnlijk samen met die van Navionics de meest gebruikte worden op onze iPhone.

Met Predictwind kan je het weerberichten nakijken van over heel de wereld met een 5 daags voorspelling met nog een aantal handige extra functies. De Predictwind applicatie synchroniseert zich met de PC versie zodat altijd de laatste set van locaties beschikbaar zijn.

En voor ik het vergeet de basis Predictwind app voor de iPhone en Android is GRATIS!

PredictWind - PredictWind Limited

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: