Extreme Sailing Series 2012 circuit bekend

Voor de multihull fans onder ons: de Extreme Sailing Series en Extreme 40 teams maken zich klaar voor Act 1 in Oman op 28 februari. In bovenstaande video zie je dat Cowes na zes jaar van de kalender is geschrapt en verhuist naar Cadiff, de grootste stad van Wales.

Cadiff won het bod om drie jaar gaststad te mogen zijn voor de Extreme Sailing Series in Groot Brittannië.

www.extremesailingseries.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: