Extreme Sailing Series 2012 circuit bekend

Voor de multihull fans onder ons: de Extreme Sailing Series en Extreme 40 teams maken zich klaar voor Act 1 in Oman op 28 februari. In bovenstaande video zie je dat Cowes na zes jaar van de kalender is geschrapt en verhuist naar Cadiff, de grootste stad van Wales.

Cadiff won het bod om drie jaar gaststad te mogen zijn voor de Extreme Sailing Series in Groot Brittannië.

www.extremesailingseries.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: