Extreme Sailing Series 2012 circuit bekend

Voor de multihull fans onder ons: de Extreme Sailing Series en Extreme 40 teams maken zich klaar voor Act 1 in Oman op 28 februari. In bovenstaande video zie je dat Cowes na zes jaar van de kalender is geschrapt en verhuist naar Cadiff, de grootste stad van Wales.

Cadiff won het bod om drie jaar gaststad te mogen zijn voor de Extreme Sailing Series in Groot Brittannië.

www.extremesailingseries.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: