Datum EXTRA wedstrijd Grevelingencup

Grevelingencup WinterserieVanwege het uitvallen van de wedstrijd in februari organiseert de Grevelingencup een EXTRA wedstrijd voor de winterserie 2011-2012. Op 11 maart zal de vervangende wedstrijd gezeild worden en in het daaropvolgende weekend van 17 en 18 maart zullen de Rond de Platen Race op zaterdag en de wintercup finale op zondag. Voor de eenheidsklasse First 31.7 is nog onderling overleg hoe de 10e en 11e maart zal worden ingevuld, de klasse zou gaan matchracen en is op het moment in overleg hoe dit gecombineerd kan worden met de extra wedstrijddag.

Ook zal de lezing 'teamvorming en organisatie' die voor het februari weekend gepland stond alsnog worden geven op zaterdagavond 10 maart. Meld je nu a.u.b. (opnieuw) aan als je met je er bij lezing bij wilt zijn! Via info@grevelingencup.nl

Extra informatie over de lezing zaterdagavond
Voor zaterdagavond 10 maart staat een lezing op het programma over ‘teamvorming en organisatie’ door Wim Henderieckx. Deze avond (aanvang om 20.00uur) beloofd weer inspirerend en interessant te worden. Het is een thema dat wellicht onderschat wordt bij de meeste teams, maar kan van groot belang zijn om in de wedstrijd focus te kunnen houden op het zeilen en niet op andere zaken die vooraf wel goed te regelen en te trainen zijn.

Naast het bijzondere thema zal ook de avond eens op een andere wijze worden ingestoken, niet alleen luisteren in de zaal, maar ook actief deelnemen aan de discussies. Hoe dat precies in zijn werk gaat zal op de avond zelf worden toegelicht, maar bereid u voor op tafeldiscussies met verschillende zeilers. Theorie, vraag, discussie en evaluatie wisselen elkaar af en kan u wellicht van pas komen in de ontknoping van deze winterserie.

Tekst: Wouter Kop

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: