Hoogtepunten in het olympisch zeilen

Hoogtepunten in het olympisch zeilenHet nieuwe boek "Hoogtepunten in het olympisch zeilen brengt de hoogtepunten van het olympisch zeilen en de olympische zeilgeschiedenis tot aan de komende Olympische Spelen prachtig in beeld.

Mark Chisnell beschrijft de olympische zeilgeschiedenis vanaf het begin tot aan Londen 2012. De beste sportfotografen laten de meest bijzondere momenten in de zeilsport zien, inclusief Nederlandse en Belgische olympische toppers. Het grote formaat van het boek laat het adembenemende beeldmateriaal extra goed tot zijn recht komen.

Hoogtepunten in het Olympisch zeilen is een must have voor liefhebbers van de Olympische Spelen en zeilen in het bijzonder.

Auteur Mark Chisnell werkte als navigator voor America’s Cup-teams, deed meermalen mee aan de Admiral’s Cup en werd driemaal offshore wereldkampioen.

Als schrijver was hij de eerste websiteredacteur tijdens de Whitbread van 1997-1998. Tijdens de afgelopen Volvo Ocean Race (VOR) schreef hij de zeiltechnische TEN ZULU Reports en ook was hij de auteur van het officiële VOR-boek Spanish Castle to White Night.

Bestel het boek vandaag voor 17.00 uur bij Bol.com dan hebt u het morgen in huis:

var bol_pml={"id":"bol_1330014212221","secure":false,"baseUrl":"partnerprogramma.bol.com","urlPrefix":"http://aai.bol.com/aai","productId":"productid=1001004011821662&","site_id":"2468","target":true,"rating":true,"price":true,"link_name":"Hoogtepunten In Het Olympisch Zeilen","link_subid":"","image_size":true,"image_position":"left","width":"460","cols":"1","background_color":"#FFFFFF","text_color":"#CB0100","link_color":"#0281CA","border_color":"#FFFFFF","letter_type":"verdana","letter_size":"13"};

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: