Komend weekend weer Grevelingencup

Vanaf zaterdag aanstaande is het weekend weer voor de Grevelingencup! Inclusief deze zondag zijn er nog twee wedstrijddagen te gaan. Kijkend naar de klassementen kan er nog veel gebeuren tot de afsluiting van de winterserie 2011-2012 in maart. Ook is er zaterdagavond weer een interessante lezing, dit keer over team management aan boord.

Tijdens de Grevelingencup van 12 januari zijn er van alle verschillende klasse filmopnamen gemaakt. Hieruit is een algemene film van de Grevelingencup gecreëerd (zie film hierboven weergegeven) en een filmverslag van de vier verschillende klassen.

De ORC klasse:

De Toerklasse:

De J80 klasse:

De First 31.7:

Kijk voor het programma en de bewuste uitslagen zijn allemaal te vinden op www.grevelingencup.nl

Tekst: Wouter Kop

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: